Happy Dayz!

Den gångna veckan har bestått av ett trevligt besök av anders och sofie, konstant blåfågel, utflykt till montgenevre, trötta kvällar & jävligt kul skidåkning.
Vi har inte direkt haft mycket lössnö men använder man sin fantasi och tar sig ut på ställen andra inte, finner man det mesta! Branta linjer örörd snö och minnen för livet!
I måndags tog sig nästan alla svenskar ut ihop, det byggdes isbar och bc-hopp Solen stekte på bra den dagen och vi hängde där hela dagen. jag låter bilderna tala för sig! 
.
vill passa på att tacka Snö&Sjö för att de ställer upp för mig i alla lägen, utan er har jag svårt att föreställa mig denna trip! För er som inte vet är snö&sjö världens bästa arbetsplats och skidbutik. Järnvägsgatan 34 i limhamn, www.snoosjo.blogg.se, go there!
//C


.

.

Gustav-Modeer-Wiking, en fotograf av rang!

Rob-the-maniac!

.

mattias & patte verkar glada ihop!

/C

Anders goes sideflip!

sofie 3a

Jonte hänger ut en stor!

Ricky!

.

Jakob-cameraman!

Puy Saint Vincent...

Uppe tidigt och jag kan stolt säga att jag var uppe först, sjukt pepp på den där Vincent!
Två bilar, 9 pers och 30 min senare var vi framme!
Idag valde vi att testa en närliggande ort som vi blev tipsade om av locals här i byn. Skolning i snökvalité, underbar skogsåkning och härligt snöfall hela dagen är en kort sammanfattning. Trotts att sikten inte var 100 kan jag med en gång säga att det är den bästa åkning jag haft hittills, jag vågar också påstå att jag har 8 andra äventyrare som instämmer! snön var sinnessjukt lätt och den var inte ens nära att ta slut. Konstanta faceshots, snöiga kläder och frost i skägget!
//C
Rasmus & Patrik saknas på bilden
Jonte drar en skön sväng under ett trött träd
C över ett krokigt träd

Bottenlöst puder!

Det sa att det skulle komma ca 25 cm i natt. När vi kom upp i morse låg det Minst 50 cm på 2000 meter. Nu väntar vi bara på att det övre liftarna ska öppna efter lavinsprängningar! Laddar med film i kväll och upp tidigt till Montier i morgon och pumpa skog!!
//M

I'm back!!

Jaa det var ett tag sedan jag skrev något här men nu är jag tillbaka. Jag kan ju säga att det inte har hänt speciellt mycket att rapportera där av mitt uppehåll från bloggandet.
Men kan ju berätta att på Fredag andländer mina nya skidor Black Diamond Megawatt för den som undrar det och förhoppningsvis kommer även lite mer snö så jag kan ut och testa dom på riktigt på lördag!
Idag är det iaf strålande sol och inte ett moln här nere och vad har jag gjort, jo jag har tvättat alla mina t-shits i badkaret. Det gäller att vänta in i det sista med att tvätta för inte nog med att det är fruktansvärt tråkit gör man det i badkaret är det dessutom ganska jobbigt!
Men börjar känna att det är dags att gå ut lite nu om man ska få någon sol idag

Hade så himmlans bra där hemma nu och jag lovar att jag ska försöka blogga lite oftare från och med....NU!!

See you
//SirE

Huge Walnut

Efter många timmars läsning och ett antal dagar arbete var till slut mina hemma byggda skidor klara. Självklart har jag längtat mycket efter att dra dom första svängarna.
När vi drog upp gardinerna i morse hade snow forcast lyckats pricka rätt. Det låg lagom mycket snö för en test dag. Vi startade dagen med ett åk på 1300 fallmeter som en härlig fransk gubbe visade oss tidigare under veckan! Åket startade på drygt 2600 meter. Konstigt nog var snön inte så särskilt bra där uppe. Resten av dagen hade vi branta härliga skogsåk med bra snö längre ner! Bilder kommer.

jodå så attee!

Yes. Dags för andra medlemen i kvartetten att blotta sig. Precis som Matte skrev var det en absurt lång resa, matte krigade som första förare med sin gti som är ofantligt törstig och med dubbade däck blev vi så klart stoppde i Schweiz och tvingades köra runt men vi anlände, pankor, nice! Mycket trevligt med besök av våra kära vänner från skåne. Åkning varje dag men många har varit krassliga vilket inkluderar mig själv men detta är vi nu på väg att ta oss ur. Hursom Serre är riktigt sweet, grym skog och löjligt mycket tillgängligt och väldigt få som verkar förstå detta. Fördel oss. Har varit dåligt med snö men nu dumpar det på ordentligt. Får återkomma med närmare detaljer senare, en man med namn patte från Gävle ("lilla chinatown") ska nu demostrera en "kringla" ett begrepp eller handling som ska vara väldigt vanligt norrut...
Men här kommer lite bilder!
/ Wiking

Första veckan i Serre Che

Efter en förjävlig resa på närmare tjugotvå timmar kom vi till slut fram till lägenheten! Välkomnandet vi möttes av var minst sagt fantastiskt. Erik la standarden direkt med att steka en stor sats pannkakor.
Jag och Gustav var inte ensamma när vi anlände. Det föll sig nämligen så att redan första veckan bestämde sig 8 kompisar och flickvän för att hälsa på. Veckan var hektisk och jävligt kul! Känns lite tomt efter deras hemfärd. Fast nu börjar det riktiga livet, då första veckan mest kändes som en liten semester.
Vi har hunnit träffa de flesta svenskar som stannar över säsongen och det är riktigt skön stämning. Just nu är alla trötta efter en grym middag! Det snöar ute och vi hoppas på att snowforcast.com för en gångs skull kan hålla de stackars centimetrarna de lovar!
/M
Avskedsmys med kära vänner!

RSS 2.0