Serre-Chevalier part II avslutad!

Nu är det dags att vända hemåt igen efter ännu en nice vecka med "bumsen" i serre. Tydligen är det obligatoriskt att skriva ett blogginlägg innan man ger sig av så här kommer mitt bidrag till denna väl uppdaterade blogg… Efter ett par dagar i Cham med magic rob så drog vi söder ut med uppskruvade förhoppningar om att det kommit massor med snö här nere… Väl framme visade det sig att de inte bara var fylle snack utan det hade verkligen dumpat. Puder, sol och ett rövar gäng att åka med, vad mer kan man begära. Detta fick dock ett abrupt slut när totte bestämde sig för att göra ett 5 timmar långt besök på Briancons akut. Med bilder på bilolyckor och hostande gamlingar i väntrummet så var stämningen lite låg men med lite piller i kroppen och en stödkrage, likt Becks granne, så var allt på topp igen. Resten av veckan kan summeras med sköna pillows, goda öl (många iaf), ost, platta landningar och episka bilder signerade GMW.

 

Det blir med tunga steg man lämnar serre imorgon men samtidigt tror jag att min lever känner sig lättad. Det svenska gänget får fortsätta sprida skräck utan sin ålderman, ett tungt ansvar men jag har inga tvivel på att de klarar det…

 

Peace out!

 

/Anders


Skadedags!

Börjar med att be om ursäkt för dålig uppdatering!
Det har hänt en del sen sist måste jag medge, jag har hunnit med en vecka i Davos Schweiz på camp ihop med jonte och rikard, nästan brutit nacken, spenderat 6 timmar på ett franskt sjukhus med enbart fransktalande läkare.
Ibland blir man lite orolig när man åker ner från berget med fixerad nacke och bevakad av 6 pers, kommer till sjukhuset där de plockar bort fixeringen och man får vänta en och en halvtimme innan första man kontaktar en. Spännande var det i alla fall och jag är grymt lättad att inget va brutet. Det suger att vara skadad, men det börjar bli lite av en vana för mig, sängliggande och filmtittande kan vara underhållande det också. Är på bättringsvägen dock, rörligheten i nacken börjar komma tillbaka, saknar styrka i höger axel, varför vet jag inte, beror kanske på någon nerv som ligger ikläm.
...
Åter till det goda livet, Anders har varit här sen i söndags vilket har varit riktigt skoj som vanligt i hans sällskap! igår kördes det lite Bc-hopp och jag tog mig upp för att filma lite, goodtimes!
...
här kommer lite bilder från den tid som passerat!

Jon Larsson + group i davos

Adam, hästmänniska!

Dropin!

C- sväng

C- dropp

JBoy- stor 3a

Anders- japan

Epic!

Matte trivs!

=/ time to rest!

//C

DAVOS

efetr ca en och en halv vecka av snötorka i serre bar det av till davos för mig (rikard, gästbloggare) totte och jonatan. med tanke på våran ekonomiska situation införskaffades det nödvändigaste på aldi, bestående av 10 flak öl och 7 påsar godis.Med 30 cm nysnö och och en himmel blå som en delfinfitta blev dagen minst sagt ok, men det bästa med denna resan är helt klart middag och lunch på hotellet även om det kan tyckas snålt att inte ölen ingår. nu vankas monsterkur ala kopiöst ihävande av rusdryck med tanke på min rygg, hela tottes kropp ( ja ansiktet också! vi ska äntlgen göra något åt saken) och jontes hosta som kan likna en 99 årig rysk vodkatorsks dödsrosslingar. JAH LOVE // big dick rick

RSS 2.0