Snö!!

Idag har äntligen solen lyst med sin frånvaro och snömolnen rullat in över vår fina lilla dal. Det ar inte kommit mer än några centimeter men det färgar de tråkiga gråa husen till vackra vita villor. Tre av oss tog idag en dag fri från skidåkning och spanade in Briancons gamla stadsdel och bättrade på vår kulturella kunskap med att besöka en mycket högt belägen kyrka med en kanon fin kyrkogård utanför.
Igår var det ytterligare än öppning av en bar som självklart skulle besökas. För en gångs skull blev det inte förkaka i vår lya utan i den stora lägenheten i Chantermele. Dock har dom inte riktigt förstått hur vi gör det här nere. Är det förkaka så gäller fri bärs. Men vi hoppas på bättring tills nästa gång. Det blev iaf en väldigt trevlig kväll till slut!
Imorrn öppnar hela systemet, som vi har längtat, så det blir en tidigt kväll ikväll för att vara ute TIDIGT i backen imorrn och se vad Serre verkligen har att erbjuda, om orten lever upp till förväntningarna. 
Tro de eller ej men nu står C för första gången vid spisen och lagar en härlig skånsk pastasås, ska bli spännande och se om kunskapen i köket är lika stor som på skidor för då har vi en Ramsey i lägenheten också=).
Tack för idag, vi hörs imorrn efter en dag med Mycket åkning!!!
//SirE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0