SNÖ!!!!

Förlåt alla läsare men det kommer inte att bli någon text idag om hur fotbollen och Turin var igår för här har det hänt andra saker idag men den kommer, jag lovar.
Vad har hänt här nere idag då? Slog upp ögonen och titta ut genom fönstret och vad ser man, jo äntligen ser det ut som snön kommer!!=) Vi tar oss skata upp och inser att någon skidåkning är bara att glömma bort idag då sikten kommer vara noll och snöar det lodrätt i dalen så är det 10ggr värre på toppen. En FRISK Fille hade fått tillbaka energin och åkte tillsammans med Juggi till McDonalds för att handla en dröm frukost, Big Mac meny!! När skidåkningen uteblev började gangsterligan att fundera på om det inte var bättre att åka idag när vädret var som det var. Lät som en bra idé men dom hade självklart fått stanna längre om det inte vore för att dom ville hem till jul. när dom väl lättade hade snöandet gjort uppehåll och dom kunde lämna Serre för denna gången utan några större problem. Efter någon timme satte snöandet igång igen och nu med en större kraft, snacka om att vi jublade här i byn. När det snöat i några timmar kommer ett SMS från gangsterligan "vi sitter typ fast på motorvägen på väg till Schwitz". Skönt att dom åkte idag tänkte vi och firade med att hooka upp med Berga-gänget och gå och ta en bira. Väl på plats får vi höra att det kommit runt 20cm på några timmar och fortsätter det såhär kan vi vänta oss 1 METER puder på berget!!! Hur underbart låter inte det!! Det Snöar fortfarande så vi hoppas på METERN. Nu vet ni alla vad vi kommer göra imorrn. ÅKA PUDER TILL FÖRBANNELSE!!
Håller iaf ett löfte och laddar upp lite bilder på snöandet så ni kan drömma er bort inatt!!
Tack för i kväll
//SirE

Kommentarer
Postat av: Gustav

Tjena boys! Fy fan va sweet det ser ut, brutalt taggad nu, vi drar på lördag. autoban, tyskfulsprit, prostituerade och en flaska moet sen kör vi! Det dumpar galet i skåne ligger runt en meter nu, svårt att nöta fallmeter här dock! Ha de gott så ses vi snart!

Pung out /// Gustav

2009-12-21 @ 23:39:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0