Gääästbloggggare

Inga prooooblem, det har blivigt lite av ordspråk för våra två ligor här nere i Serre! Det tillsammans med "Ingen minns en fegis" och "Go big or go home" kommer nog göra att denna säsongen spårar ännu hårdare än vad de var tänkt innan..

Sen va det äntligen Lördag och liftöppning, Vi va väll allmänt sega efter fredagsen galej men vi tog oss till backen till 12 i alla fall...

Lördagskvällen körde vi en spårad första fest i Tottes och Eriks lya, typ alla va där, tror jag, minns typ inte kvällen är rätt så luddig nu när man tänker efter.. Vi hade skrattmaraton till Freddys skämt och allmänt galen stämning, det va nog tur för Totte och Erik att deras hyresvärd inte va i huset den kvällen...
Anyhow, efter den sjukt spårade förfesten rullade vi vidare mot Le frog, Freddy hittade en sladd på ett bord och drog stört dåliga elektrikerskämt som alla garvade ännu hårdere av.. Behöver jag säga att stämningen va episk! Efter detta försvann vi vidare mot La grotte, tror vi tappade några å vägen, minns inte riktigt men sjukt kul hade vi, efter ett tag va det hade dom flesta försvunnit men vi i Villenuve liga partade vidare hem mot tottes och Eriks lya igen, en sweet efterfest och alla låg allmänt sega och däckade..

Blev ännu mer åka i söndags samt lite smååkning idag, men vi har inte fått allt för mycket snö ännu så det finns inte allt för mycket att åka på.. Vi skulle behöva minns en meter dump men det kommer väll..

Nu ska jag smälla i mig en flottig fransk BigMac och snylta lite mer på McD's gratisnät

Tjenna
//W - Rejl.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0